Május 24-én a Tüskecsarnokban debütál az a műfajokon átívelő show, amelynek keretében a „kéthangú zseni”, a világhírű filippínó énekes, Marcelito Pomoy mellett a „crossover néptánc” egyedülálló csapata, az Urban Verbunk is színpadra lép. A világslágereket, egyedülálló látványvilágot és koreográfiát felsorakoztató Ultimate Show-ban felcsendülnek majd Az operaház fantomja musical ismert dallamai is, újragondolt feldolgozásban és koreográfiával.

Marcelito Pomoy egyedülálló tehetség, aki akár egy dalon belül is lenyűgözően vált a mély férfi baritonból, a mezzoszoprán női magasságig. Az America’s Got Talent zsűrijét a Szépség és a Szörnyeteg duettjét egymaga előadva varázsolta el, de számos világslágert tart repertoáron, így például Céline Dion és Andrea Bocelli örökbecsű kettősét, a The Prayer-t is. A filippínó énekes zseni most a magyar közönséget igyekszik élőben is meghódítani egy vadonatúj, egyedi előadással, az Ultimate Show-val. amelynek alaphangulatát a magyar néptánc hagyományainak őserejét akrobatikus elemekkel vegyítő Urban Verbunk adja meg. A csapat az általuk képviselt progresszív, a világon egyedülálló, tánctechnikai bravúrokban bővelkedő néptánc-stílust elegyíti egy mozgalmas és látványos színpadképpel.

Az előadás vendége lesz Petar Markoski hegedűművész, aki generációkon átívelő klasszikus, pop és rock feldolgozásaival lopta be magát a közönség szívébe, legyen szó Frank Sinatra, Elvis Presley vagy Ed Sheeran dalairól. Szintén az est vendége lesz Elina Nechayeva operaénekesnő, aki Észtországot képviselte a lisszaboni Eurovíziós Dalfesztiválon. Az ő közreműködésével készült a show-t beharangozó videóklip is, amely pár napja már elérhető a YouTube-on.

„Webber zenéjének újragondolását Andrea Bocelli zenei producerének, Pierpaolo Guerrini-nek köszönhetjük, aki Marcelito következő lemezeinek is a producere lesz” – meséli Horváth Roland, az Ultimate Show-t jegyző Koncertpromo vezetője. „A most megjelent klipben Elina Nechayeva énekel, Pierpaolo zongorán és Petar Markoski hegedűn közreműködik, az Urban Verbunk pedig egy izgalmas koreográfiát készített hozzá, a produkciót pedig májusban élőben is láthatjuk majd.”