Rendhagyó programmal készül a Vígszínház társulata a 2022-es év elbúcsúztatására: mind a nagyszínpadon, mind pedig a Pesti Színházban a mai napon összesen két-két alkalommal látható műsort adnak a teátrum színművészei és zenészei.

A Víg125 című koncert keretében kibővített dallista várja a nézőket, a színház emblematikus slágerei mellett felcsendül majd néhány igazi színháztörténeti klasszikus is, így A padlás, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról és A Pál utcai fiúk dalai mellett több meglepetés produkció is látható-hallható lesz a Szent István körúti épületben.

Mindeközben a Pesti Színház ad majd otthont a Lesz, ami lesz című improvizációs sorozat szilveszteri különkiadásának, ahol önfeledt színházi játék vár minden érdeklődőre: a művészeknek a legkülönfélébb helyzetekben kell rögtönözniük, így feldolgozva a mindennapok néhol komoly, néhol pedig egészen abszurd szituációit. A 15 órai előadás házigazdája Brasch Bence lesz, míg 19 órától a Vígszínház Kossuth- és Jászai Mari-díjas igazgatója, Rudolf Péter kalauzolja az újév felé a nézőket.