A múlt héten megtartották a Centrál Színház soron következő bemutatójának, a 2:22 (egy kísértettörténet) című darab olvasópróbáját. Danny Robins misztikus thrillerének premierjét Puskás Tamás rendezésében december 30-án, pénteken, stílszerűen 20:22 órai kezdettel tartják. 

Jenny biztos benne, hogy új házukban minden éjjel 2 óra 22 perckor kísértet jár, de asztrofizikus férje, Sam hallani sem akar erről. Így csúnya veszekedésbe torkollik a szülés utáni első vendégség, ahol a férfi pszichológus barátnője Lauren és új párja Ben a meghívottak. Vajon tényleg léteznek szellemek? Hiedelmek és tudomány ütközik, de van valami ijesztő a levegőben és egyre furcsább dolgok történnek! Jenny azt követeli, maradjanak ébren 2:22-ig, hogy kiderüljön az igazság.

Danny Robins misztikus thrillere a londoni West Endről érkezik Magyarországra. A 2:22 csodálatos mese, döbbenetes csattanóval, adrenalinnal teli este, ahol titkokra derül fény és szellemekkel lehet (vagy nem lehet) találkozni. A szereplőket Martinovics Dorina, Ágoston Kati, Lengyel Tamás, Mészáros András, Mészáros Piroska és Endrédy Gábor kelti életre. A bemutatót követően ezzel az előadással búcsúzik a teátrum az idei évtől, januárban pedig további négy estén át borzonghatunk majd.

Kiemelt kép: Pillanatkép a 2:22 (egy kísértettörténet) olvasópróbájáról (Fotó: Horváth Judit)