Jelenleg is kedvünkre válogathatunk a streaming szolgáltatók közül, hiszen elérhető Magyarországon a Disney+, a Netflix, az HBO Max, az AppleTV+, az Amazon Prime Video és a Filmio is, de hamarosan még telítettebb lesz a felhozatal, ugyanis bevezetésre kerül a SkyShowtime. A platform február 14-én indul el hazánkban (valamint további nyolc európai országban), és olyan stúdiók, illetve csatornák válogatott tartalmait vonultatja fel, mint a Paramount Pictures, a Universal Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a Sky Studios, a Peacock és a Showtime. 

A szolgáltatásra 1999 forintos havidíjért lehet majd előfizetni, és az egyik legnagyobb különlegessége, hogy olyan produkciókat is felvonultat, amiket az HBO Maxtól vásárolt és ezzel mentett meg: köztük van például A besúgó is. A kiemelt filmek között helyet kaptak olyan tavalyi premierek, mint a Top Gun: Maverick, a Jurassic World: Világuralom, A rosszfiúk című animációs film és a Downton Abbey: Egy új korszak, míg a sorozatok esetében itt debütál Sylvester Stallone gengsztertörténete (Tulsa King), Jeremy Renner című krimi (Mayor of Kingstown), az új Star Trek (Star Trek: Strange New Worlds), a videojáték alapján készített Halo és olyan közkedvelt drámasorozatok is, mint a Yellowstone, az 1883 és az 1923

Az indulás után pedig olyan filmekre számíthatunk újdonságként, mint Kenneth Branagh által rendezett Belfast és a Fekete telefon, a Nem és Mosolyogj! című horrorok, míg sorozatoknál a már említett A besúgó, a román Ruxx, a cseh Czech It Out! vagy a horvát Success.

Kiemelt kép: Ízelítő a SkyShowtime kínálatából (Fotó: HWSW)