Izgalmas kiállítás nyílik a Thália Télikertben február 24-én: Bagossy Levente, Jászai-díjas díszlettervező, grafikusművész gyönyörű miniatűr színpadi makettjei lesznek megtekinthetők.

Bagossy Levente szemkápráztató, nem egyszer monumentális díszleteivel szinte minden fővárosi és vidéki színházban találkozhattak már a nézők. Az utóbbi években olyan előadások látványáért felelt, mint a Nemek és igenek, a Legénylakás, a Tökéletlenek, a Delila, a My fair lady, a Függöny fel! (Centrál Színház), a Hurok (Orlai Produkciós Iroda), Az úrhatnám polgár (Pécsi Nemzeti Színház), a Tartuffe, a Diggerdrájver, a Hamlet, a Tóték, a Secondhand – szovjetetűdök (Örkény Színház) vagy éppen a Liliom (Vígszínház), hogy csak a jelenleg is látható előadások közül említsünk párat.

A február 24-én, hétfőn 18 órakor a kiállítást Kelemen József színész-rendező nyitja meg, a zenéről Thiago Bertoldi zongoraművész gondoskodik. A méretarányosan lekicsinyített valósághű díszlettervek május 31-ig tekinthetők meg, a kiállításra a belépés díjtalan.

Kiemelt kép: Bagossy Levente (forrás: bagossylevente.blogspot.com)