Elindult a Vedd a nevedre! elnevezésű program az Átriumban, melynek keretén belül a teátrum közönsége jelképesen megvásárolhatja a nézőtéri székeket, ezzel támogatva a színház működését.

A „székkeresztelő” során a nézők kiválaszthatják, hogy a nézőtér melyik székét szeretnék megvásárolni, amire a tranzakciót követően egy gravírozott tábla kerül a támogató által kért névvel. A szék „boldog tulajdonosa” amellett, hogy ezután a saját nevével ellátott székről élvezheti majd a színház előadásait, egy emléklappal is gazdagabb lesz, melyet a teátrum állít ki részére. A „vásárlók” nevei az Átrium honlapján is olvashatóak lesznek, ezzel is kimutatva a hálát mindazok felé, akik ezzel támogatni tudják a színház fennmaradását. Természetesen az Átrium művészei is csatlakoztak az ügyhöz, akikről egy-egy sor lett elnevezve. Így most már többek között Molnár Piroska, Hernádi Judit, Alföldi Róbert, Brasch Bence, Gergye Krisztián, Hevér Gábor és Mucsi Zoltán sorában is ülhetünk, amikor az Átriumban járunk. A vásárláshoz jelentkezni az alábbi adatlap kitöltésével vagy a veddanevedre@atrium.hu e-mail címen lehet.

A nézőtér alaprajzát arról, hogy melyik sort melyik színész vette a nevére, illetve, hogy melyik székek foglaltak már le az Átrium weboldalán lehet megtekinteni, ahol a vásárlás részleteiről és a székek „áráról” is olvasható további információ.

Kiemelt kép: Alföldi Róbert, Molnár Piroska és Mucsi Zoltán (Fotó: Google)