Az HBO Magyarország közleményben számolt be róla, hogy milyen tartalmakkal bővül az HBO Max streamingszolgáltatás hazánkban október folyamán. A vállalat kifejezetten kedvez a horror és thriller műfajok rajongóinak, ugyanis a Russell Crowe nevével fémjelzett A pápa ördögűzője, a Motel-trilógia, az 1974-es A texasi láncfűrészes mészárlás, a Szellemsztorik, a Meg 2. és A gonosz baba átka is felkerül, hogy meghozzák a hangulatot halloweenhez, de természetesen nem csak ennyiből áll a felhozatal. 

A sorozatrajongók (Rick és Morty 7. évad, The Walking Dead 11. évadának folytatása, Az aranykor 2. évad, A tél királya minisorozat, Doom Patrol 4. szezon, A zászlónk halált jelent 2. évad) és a klasszikusok (mint a Nyomorultak, a Blöff, Az elveszett jelentés, a Hair vagy a kultikussá váló Scott Pilgrim a világ ellen) mellett azok is megtalálhatják a számításaikat, akik magyar alkotásokat is szeretnének nézni a platformon, ugyanis Oláh Kata rendezése, az Aki legyőzte az időt – Keleti Ágnes már megtekinthető, Jankovics Marcell lenyűgöző animációs filmje, a Toldi pedig október 7-től válik elérhetővé a kínálatban. 

Előbbi az olimpiák történetének egyik legeredményesebb magyar női sportolójáról és egyben a világ legidősebb élő olimpiai bajnokáról, Keleti Ágnesről szól: a Nemzet Sportolója idén ünnepelte a 102. születésnapját, Oláh Kata filmje pedig a parádés életpályájának állít emléket. A végeredmény tavaly elnyerte a nemzetközi kritikusok elismerését, a Fipresci-díjat. Utóbbi pedig az az egész estés filmváltozat, amely a Széles Tamás narrálásában, a Kossuth- és Erkel-díjas Selmeczi György zenéivel, Jankovics Marcell és Csákovics Lajos társrendezésében készült animációs sorozatból született meg, de sajnos Jankovics már nem érhette meg, hogy elkészüljön az adaptáció: 2021-ben elhunyt. 

Kiemelt kép: Toldi és Keleti Ágnes (Fotók: NFI)