A következő hetekben két kerek jubileumot is ünnepel az Átrium, január 19-én tartották ugyanis az Igenis, miniszterelnök úr! 125. előadását, február 9-én pedig Az Őrült Nők Ketrecét 225. alkalommal láthatja a közönség.

Anthony Jay és Jonathan Lynn két részes válságkomédiájában címszerepében Hevér Gábor néz szembe az angol gazdasági és kormányzati válság problémáival, melyre a kabinetfőnök, Alföldi Róbert alakításában, megoldást kínál, igaz olyat, amely erkölcsileg megkérdőjelezhető. További szerepekben Parti Nóra, Ficza István/Szatory Dávid, Némedi Árpád/Marton Róbert látható, a rendező Znamenák István. Az Igenis, miniszterelnök úr! a 2015-ös szegedi THEALTER Fesztiválon közönségdíjat nyert.

Az Alföldi Róbert rendezte musicalt, Az Örült Nők Ketrecét, nem csak azért nem kell bemutatni, mert Robin Williams és Nathan Lane kettősére mindenki emlékszik a ’96-os filmváltozatból… a magas előadásszám önmagáért beszél, főleg úgy, hogy a bemutató után lassan öt évvel sem lehet rá könnyen jegyet venni. Az előadást Stohl András és Hevér Gábor kivételes alakítása, a fantasztikus dalok és a táncosok egész kara teszi felejthetetlenné.

Gratulálunk az Átriumnak mindkét jubileumhoz, és kívánjuk, hogy a kivételes alkotásaik, minél tovább színesíthessék Budapest kulturális kínálatát!

Kiemelt kép: Hevér Gábor és Stohl András (fotó: Lakatos Péter)