Elindult az Átrium augusztusi, szeptemberi és októberi műsoraira a jegyvásárlás, ennek kapcsán a teátrum közleményben számolt be róla, hogy a következő hónapokban milyen előadásokra számíthat a közönség. Az új évadot augusztus 21-én, az Isteni végjátékkal nyitják, majd részt vesznek a Mézesvölgyi Nyáron, a Terézvárosi Fesztiválon és a Pozsonyi Pikniken is. 

Az évad első bemutatóját szeptember 1-jén tartják, Vámos Miklós Anya csak egy van című regényének egyszereplős színpadi változatát Nyulassy Attila rendezésében láthatják majd az érdeklődők az Átrium Bisztrószínpadán, Ivanics Tamás előadásában. Október közepén kerül sor a második  bemutatóra, a Holt költők társasága film feldolgozását Vidovszky György rendezi, a szöveget Tom Schulman forgatókönyve alapján Ugrai István írja. John Keatinget Bányai Kelemen Barna alakítja, a további szerepekben pedig többek között Katona Péter Dánielt, Végh Pétert, Kovács Mátét és Baksa Imrét láthatjuk. 

Szeptember elején visszatér Robert Icke kortárs adaptációja, Az orvos, valamint a kortárs néptáncelőadás, a Frivol is, azonban utóbbi szeptember 22-én lesz utoljára látható, a teátrum egy különleges koncerttel (Daram-daram-madaram) készül elbúcsúztatni a Varidance közreműködésével létrejött produkciót. Olyan darabok viszont műsoron maradnak, mint az Igenis, miniszterelnök úr! (amely szeptemberben már 200. alkalommal lesz látható), az Egy, kettő, három, a Hannibál tanár úr, A félelem megeszi a lelket, a Mefisztó és A trianoni csata is. Folytatódik az Átrium és a Dumanszínház együttműködése is, ezúttal Kovács András Péter vadonatúj önálló estjének, a Nahát!-nak ad otthont a színház. Emellett folytatják a kulisszajárásokat is, amellyel a résztvevők betekinthetnek Az Őrült Nők Ketrece előkészületeibe is.

Kiemelt kép: Hevér Gábor és Alföldi Róbert az Igenis, miniszterelnök úr! egyik jelenetében (Fotó: Ma este színház)