A következő Budapesti Nyári Fesztiválra ugyan még legalább fél évet várni kell, a kultúrakedvelők azonban már most biztosíthatják saját, vagy szeretteik helyét a nyár nagy színházi eseményének előadásain. A szervezők által az adventi időszakban kínált ajándékkártyával bárki szabadon választhat a Margitszigeti valamint a Városmajori Szabadtéri Színpad előadásai közül. Emellett pedig örökös kedvezményezettje lesz Budapest színes kulturális élményeket kínáló nyári színházainak.

A 20 ezer forint értékű kártyával több mint száz előadás közül válogathatnak majd az érdeklődők, néhány produkcióra pedig már most megválthatják a belépőjüket. Ilyen előadás a Turandot című háromfelvonásos opera, vagy a Barbár éjszakák című táncattrakció, mely először lesz látható Magyarországon, és csak egyszer adják elő. A kínálat hétről hétre bővül, a kártya pedig újratölthető, és minden további jegyvásárlás alkalmával 20% kedvezményre jogosít.

Az ajándékkártya megvásárolható a Szabad Tér Színház központi jegyirodájában (1052 Bárczy István utca 1-3.), vagy utalvány formájában online a www.szabadter.hu oldalon. A kártya mellé pedig ajándék is jár, egy elő, földlabdás fenyőfa. A fenyőfát a Városháza parkban megrendezett adventi vásáron vehetik át a kártya tulajdonosai november végétől.

Kiemelt kép: Szabad Tér Színház