A sokszínű művész, Kálloy Molnár Péter a Hatszín Teátrum repertoáron lévő előadásaiban már számos alkalommal színpadra lépett. Játszik a 25 éve töretlen sikerrel futó S.Ö.R.-ben, a lassan húsz éve bemutatott G.Ö.R.Cs.-ben és önálló estje, a Caveman is az említett színházban tekinthető meg. Ősszel egy különleges koncerttel készül.

Kálloy Molnár Péter színpadi, filmes szerepei, rendezései és költői, írói, műfordítói tevékenysége mellett három saját lemezzel is büszkélkedhet. Első albuma A nő után 2008-ban, a második, a Pesti álom 2009-ben, legutóbbi pedig 2012-ben A gyermek énbennem címmel jelent meg. Zenekarával koncertezett már az ország számos pontján, az A38 hajón, akusztikus estje látható volt az M2 Petőfi tévén.

November 28-án 19 órai kezdettel tekinthető meg a rockzenében, új dalokban, versekben és improvizációban gazdag interaktív est. A másfél órás Parázs címet viselő koncertszínház kivételes élményt ígér. A friss dalokon és az akusztikus blokkon kívül a nézők közös slágerírásra számíthatnak, sztárképző játékra, illetve aktuális vezető újsághírek zenei feldolgozására.

A zenekar tagjai: Fehérvári Attila (basszusgitár), Cséry Zoltán (zongora,) Dely Domonkos (perka, vokál), Kottler Ákos (dob). A sztárvendég Hrutka Róbert lesz.

Varga Gréta írása

Kiemelt kép: Kálloy Molnár Péter (Fotó: Takács István)