A nyári estékre új játszóhelyet avat a Madách Színház: különleges sorozatukat a Madách Színház Tetőteraszán rendezik meg.

Július 2-tól minden héten új műsorral, új szereplőkkel, duett koncertekkel várják a nézőket. A fellépő művészek egy-egy sikeres produkció főszereplői, akik az adott előadást is megidézik néhány dallal, a koncert további műsorát pedig saját kedvenc zeneszámaik alkotják. Felcsendülnek a Madách Színház legsikeresebb darabjainak dallamai, a Rocksuli Gallusz Nikolettel és Szemenyei Jánossal, a Mamma Mia! Kováts Krisztával és Sasvári Sándorral, a József és a színes szélesvásznú álomkabát Ladinek Judittal és Solti Ádámmal, Az Operaház Fantomja Fonyó Barbarával és Csengeri Attilával, a Once/Egyszer… Tompos Kátyával és Dolhai Attilával, a Mary Poppins Auksz Évával és Csonka Andrással, valamint A nyomorultak Egyházi Gézával és Miller Zoltánnal.

A szervezők arra törekednek, hogy a nézők biztonságos körülmények között találkozhassanak újra a Madách Színház művészeivel és nagy sikerű repertoárjával. A koncertek este 20 óra 30 perckor kezdődnek, jegyek a Madách Színház pénztárában, a madachjegy.hu oldalon, valamint jegyirodai partnereiknél kaphatók.

Kiemelt kép: Szirtes Tamás (fotó: Madách Színház)