Július 1-jén Balatonlellén nyitja meg kapuit hazánk legnagyobb utazócirkusza. A nehézségek áthidalására Szadán létrehozott Safari Parkot továbbra is üzemeltetni fogják, így a nyáron még ellátogathatunk hazánk első és egyetlen autós szafarijába is.

Vadonatúj lovas artista számokkal, világhírű nevettetőkkel (Steve & Jones) és további világszámokkal – ’Motorozás a halálgömbben’, a Monte-carlói drótkötél egyensúlyozó és a ’Ballett Lóháton’ produkciókkal – indul a Magyar Nemzeti Cirkusz turnéja.

A kialakult helyzet miatt az egzotikus állatok utaztatásáról idén le kellett mondaniuk, így direkt erre a turnéra összeállított lovas- és háziállat produkciókkal készülnek az Osztrák Nemzeti Cirkusszal együttműködésben. Ezzel a kooperációval az ő fennmaradásukat is szeretné segíteni Ifj. Richter József arany díjas artistaművész, a cirkusz igazgatója. A turné alatt továbbra is várják az egzotikus állatok és az autós szafari szerelmeseit a Pest megyei Szada Safari Parkba, amelyet a Kossuth-díjas Richter József üzemeltet. Az utazócirkusz augusztus 28-án fejezi be turnéját.

Kiemelt kép: Magyar Nemzeti Cirkusz (fotó: NAP Média)