Május 30-án, kedden 20 órakor jótékonysági hangversenyt szervez a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat a Budapesti Operettszínházban, ahova jelenlegi és jövőbeli támogatóikat, segítőiket egyaránt várják. Berecz Mihály Junior Prima díjas zongoraművész, Keller András karmester és a Concerto Budapest hangversenye egyben megemlékezés is Kocsis Zoltánról, aki a kezdetektől fogva tagja és támogatója volt a szervezetnek és 1991-től minden évben jótékonysági koncertet adott a születésnapján, május 30-án.

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat évente több karitatív célú rendezvényt szervez, melyek bevétele hozzájárul a hátrányos helyzetű, rossz sorsú, beteg, árva gyermekeket segítő 12 programja működtetéséhez. A programok közül leghangsúlyosabb az egészségügyi, az ösztöndíj- és a képzési program. A május 30-i koncerten Beethoven c-moll zongoraversenyét, valamint Mozart g-moll szimfóniáját adja elő a Concerto Budapest, Berecz Mihály zongorista közreműködésével és Keller András vezényletével.

A koncertjegyek ára 25.000 forint, a vásárlással kapcsolatos további információ a +36-1-475-7000-es telefonszámon Gabos Erikától vagy a gabos.erika@gyermekmento.hu e-mail címen kapható, illetve személyesen a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat irodájában (1066 Budapest, Teréz krt. 24. I/1.).

Kiemelt kép: Berecz Mihály (Fotó: Böröcz Balázs)