A VIASAT3 tavaly októberben indította el első saját gyártású sorozatát, a 200 első randit. A hatvan részes szappanopera nagy siker lett, a csatorna pedig meg is rendelte a folytatást, így Luca és kérői várhatóan még idén visszatérnek a képernyőre. A VIASAT3 azonban 2019-ben bemutat egy másik magyar készítésű szériát is.

2018 augusztusában kezdték el az akkor még A la carte munkacímen futó sorozat forgatását. Az RTL Klubos Válótársakkal, az HBO-s Aranyélettel vagy a TV2-s Korhatáros szerelemmel ellentétben a VIASAT3 újdonsága nem egy már meglévő formátum hazai adaptációja lesz, hanem egy teljesen saját történet. Az Ízig-vérig írói között megtaláljuk Rudolf Pétert, Búss Gábor Olivért (Üvegtigris), Trunkó Bencét (Argo) és Divinyi Rékát (Csak szex és más semmi) is. A sorozat rendezői székében pedig az utóbbi évek legnézettebb magyar filmjeit, a Valami Amerikát, a Magyar vándort és a Kincsemet készítő Herendi Gábor foglalt helyet.

Az Ízig-vérig a tervek szerint 2019 tavaszán indul a VIASAT3-on, a főszerepben Gryllus Dorkával, Simon Kornéllal, Pokorny Liával, Klem Viktorral, Száraz Dénessel és Badár Sándorral. A történetről egyelőre még nem sokat árult el a csatorna, a cím és az előzetes alapján azonban kijelenthető, hogy a sorozat a gasztronómia világába is elkalauzolja majd a nézőket.

Kiemelt kép: Gryllus Dorka és Simon Kornél a forgatáson (fotó: VIASAT3/Sághy Tímea)