Augusztus 27. és 29. között rendezik meg a második Budapest Bonbon – Kultúrfalatok #2 nyárbúcsúztató programsorozatot, a szervező a Budapest Brand Zrt. A fővárosi kerületekkel összefogva pontosan 23 különleges programmal készülnek a hétvégére: lesz éjszakai fürdőzés a Rudasban, vonósnégyes koncert a Szemlő-hegyi barlangban, kertmozizás a Havannán és a Széchenyi fürdőben, illetve Ital Disco Újpesten.

Mától egészen vasárnapig a budapesti kerületek izgalmas programokkal várják a lakosságot, a város minden zegzuga megtelik pezsgéssel: barlangok változnak koncerthelyszínekké, történelmi fürdőinkben élhetjük át a mozizás élményét, vagy épp Budafok-Tétény borospincéiben ihatunk egy pohárkával. A sokszínű programsorozat célja, hogy közelebb hozza a kultúrát és a főváros kerületeink lakóit egymáshoz, hogy megmozgassa egész Budapestet. Lépjünk ki saját megszokott környezetünkből, fedezzük fel a szomszédos kerületeken túl a Duna túl partját és annak minden izgalmas szegletét!

A Budapest Brand Zrt. minden hónapban készül hasonlóan színes BonBonos hétvégékkel. További információk, az augusztusi helyszínek és a közreműködők listája az eseménysorozat oldalán elérhető el.

Kiemelt kép: Noémo (Fotó: Tábi Kata)