Ismét megrendezik a Szamárfül Fesztivált, a hagyományos pécsi nyárzáró családi rendezvénynek augusztus 27. és 29. között a Zsolnay Kulturális Negyed az otthont.

A Szamárfül Fesztivál középpontjában idén is a gyerekek, a család, a közös játék és az élmények állnak majd, így Pécs kulturális központja augusztus végén óriási játszóházzá változik, ahol a kézműves és zenei foglalkozások mellett zenei és színházi, bábszínházi, valamint planetáriumi előadásokra is ellátogathatnak kicsik és nagyok egyaránt. A háromnapos rendezvényen koncertet ad az Apacuka, a Szélkiáltó, a Kolompos, a Csurgó együttes, Farkasházi Réka és a Tintanyúl, a Rutkai Bori Banda, továbbá Szalóki Ági, illetve a pécsi Bóbita Bábszínház több előadását is látogathatják majd az érdeklődők.

A fesztivál ideje alatt kirakodóvásár is várja a kézműves portékák szerelmeseit, a Kincses Piac pedig a megunt könyvek és játékok továbbadásának fóruma lesz ezúttal is. A rendezvény a planetáriumi előadásokon kívül ingyenes, a részletes program a Szamárfül Fesztivál honlapján olvasható.

Kiemelt kép: Pillanat a 2019-es Szamárfül Fesztiválról (Fotó: a Szamárfül Fesztivál honlapja)