Virtuális műteremlátogatások, online táncórák, live setek, performanszok, beszélgetések, webinarok, speciális előadások és egyéb bónuszprogramok várják az érdeklődőket a Trafó mai naptól induló online programsorozatában.

Ma indul a Trafó Kortárs Művészetek Háza e-Trafó elnevezésű online programsorozata a Nyitott Műteremmel, amely a Trafó Galéria online műteremlátogatás-sorozata minden csütörtökön 21 órától. Első alkalommal az Amszterdamban tanult fiatal képzőművész, Ulbert Ádám stúdiójába látogatunk el Molnár Ráhel Anna művészeti író vezetésével.

Az első stream-premier november 27-én a Grotesque Gymnastics társulat újcirkusz előadása lesz a www.trafo.hu oldalon. A „valós” premierrel azonos időpontban megvalósuló online premier egyben „avantgárd cirkuszi realtime dokumentumreality-kísérlet” is lesz a próbatermi kontextusnak és a digitális tér adta lehetőségeknek köszönhetően.

A Trafó a pandémia következtében kialakult helyzetben a közönséggel való kapcsolattartás újabb formáit is folyamatosan keresi: nem egyszerűen visszaköltözik a digitális térbe, hanem egy változatos, tematikus programsorozatot hoz létre, és a normál működéséhez hasonlóan többféle műfajban kínál nézni- és hallgatni valót, minőségi tartalmat az otthoni szabadidő eltöltéséhez. Ennek megfelelően a felületen lehetőségünk lesz részt venni online táncórákon, beszélgetéseken, előadásokon és különórákon is.

Részletes program és további információk a Trafó honlapján érhetők el.

Kiemelt kép: e-Trafó plakát (Fotó: Trafó Kortárs Művészetek Háza)