A Móricz Zsigmond Színház a 2020 novembere és 2021 februárja között összesen több mint kettőszázezer megtekintést elért online műsorsorozatait követően elindítja a Móricz Online elnevezésű videótár-programját, amelynek keretében több korábbi, illetve jelenleg is repertoáron lévő produkciójának felvételét teszi on demand-jelleggel elérhetővé.

Március 12-től lesz elérhető a nyíregyházi színház legújabb online szolgáltatása, amely három kamerával rögzített és gondos utómunkával elkészített, HD minőségű TV-felvételek formájában varázsolja a nézők otthonába a teátrum közelmúltjának és jelenének válogatott előadásait. A Móricz Online kínálatában először az Úri muri című színmű lesz elérhető Szőcs Artur rendezésében, Nagyidai Gergő, Kuthy Patrícia és a Jászai-díjas Mertz Tibor főszereplésével. Az előadásra a jegyek már elérhetőek a színház honlapján, azonban a 2019/20-as évad bérletes nézői számára ingyenes a megtekintés.

A Móricz Online videótár bármikor megtekinthető műsorával egyaránt kínál ingyenes és fizetős tartalmakat is. A videótár egyes felvételeire megváltott online belépőjegyek – a vásárló felhasználói fiókján keresztül, illetve adott időablakon belül – a darabok tetszés szerinti, rugalmas, akár országhatáron túli megtekintését is lehetővé teszik.

Kiemelt kép: Kuthy Patrícia és Nagyidai Gergő az Úri muri című előadásban (Fotó: Juhász Éva)