Szeptember 15-én és 16-án ismét a Bartók Béla út és a környékbeli utcák adnak otthont a kiállításokat, zenei és színházi programokat, illetve gasztronómiai élményeket kínáló Eleven Ősznek.

A Szent Gellért tértől a Feneketlen-tóig tartó területen ebben az évben is workshopok, performanszok, valamint művészeti és helytörténeti séták várják az érdeklődőket, és a hagyományos 1 művész 1 porta projekt részeként a köztereken művészek alkotásaival is találkozhatnak a járókelők.

Az Este11 saját színpadot állít fel a Feneketlen-tónál, ahol gyermekprogramok, akusztikus koncertek várják az érdeklődőket. A programban részt vesz a Figaro Bűvészbolt, a K.A.S. Galériában családi agyagozóworkshopot, a Kornél Kávézóban beszélgetést tartanak. Utcai installáció épül a Bor és Kézműves előtt, az ArtMasters élményfestést tart, a BBB KultPontban gyógynövényekkel lehet megismerkedni. A Faur Zsófi Galériában Benyovszky-Szűcs Domonkos képzőművész várja a közönséget, a Bartók Béla utca emblematikus kávézóiban zenés irodalmi programok lesznek Verseitek Dallama címmel. Az Ultramarinos Martínez étteremben spanyol gitárzenével készülnek, a Feneketlen-tónál a Wave of Sound, a Team Gusto Cubano salsa-latin showband a Szent Gellért téren lép fel. 

A rendezvényre megjelenő Eleven Magazin melléklete tartalmazni fogja az Eleven Ősz teljes programját is.

Kiemelt kép: Pillanatkép az Eleven Ősz egyik programjáról (Fotó: Magyar Nemzet)