A tavalyi Hangjegy Színházat akkora érdeklődés és elismerés övezte, hogy a szervezők számára nem volt kérdéses a folytatás. A programsorozat festői környezetben, a gödöllői MATE Díszudvarán kerül megrendezésre. Többek között olyan elismert művészekkel találkozhatunk a fesztivál keretei között, mint Nemcsák Károly, Bozsó Péter, Karácsonyi Zoltán, Pokorny Lia, Király Dániel, Kern András, Hernádi Judit, Lengyel Tamás és Feke Pál.

„A Hangjegy Színház teljes stábja azért dolgozik, hogy kultúrakedvelő közönségünk legalább egy-egy este erejéig ’fellélegezhessen’. A valóban páratlanul csodálatos környezetben látható előadások garantálják, hogy legalább néhány órányi önfeledt szórakozásban legyen részünk” – mondta el Szekeres Tamás, a Hangjegy Színház ügyvezető igazgatója.

Jerry Mayer Keresztül-kasul című romantikus vígjátékában Pokorny Lia és Király Dániel játéka mutatja meg, hogy akár egy másfél órás, eseménytelennek induló utazás is elegendő lehet ahhoz, hogy szokatlanul érzelmessé és szenvedélyessé váljon. István, a király iskolába megy című rockoperát Feke Pállal és ifjú tehetségekkel láthatja a közönség. Richard Baer Hitted volna? című előadásában Hernádi Judit és Kern András parádés alakítását láthatja a publikum, a darabból ki fog derülni, hogy csodák történhetnek, mégpedig bárhol és bármikor. A Kitolás című önálló esten Lengyel Tamás arra vállalkozik, hogy kezdő és haladó apukákat neveljen, természetesen a humor eszköztárát segítségül hívva. A Sárik Péter Trió sikersorozatának folytatása a Jazzkívánságműsor 2., amely újabb magyar slágerek jazzes feldolgozásával varázsolja el a közönséget, Falusi Mariann közreműködésével.

A Nyári Színház előadásaira a jegyek már kaphatók rendezvény weboldalán.

Kiemelt kép: 2021-es Hangjegy Színház (Fotó: Hangjegy Színház)