A POKET csapata ebben az évben is kiveszi a részét az ünnepi készülődésből, idén második alkalommal rendezik meg karácsonyi eseményükett a MOMkult kulturális központban.

Az ünnepek közeledtével egy újabb kulturális összejövetelre hívja az érdeklődőket a POKET közösség. A december 11-én megrendezésre kerülő koncert-színházi előadás Arany János, József Attila és Pilinszky János életműve után ezúttal Csoóri Sándor munkásságát helyezi a középpontba, amely a mai eltávolodás és uniformizálódás ellen keres szenvedélyes és egymásra figyeléssel teli válaszokat. Az esemény meghívott művészei Beck Zoltán, Grecsó Krisztián, Vecsei H. Miklós, a Csoóri Sándor-csapat és még sokan mások. A jegyek már kaphatóak a MOMkult honlapján.

A POKET automatákban pedig már kaphatóak a legújabb könyvek, amelyeket az alkotók és a nagykövetek nagy örömmel ajánlják az ünnepi készülődéshez vagy a fa alá. Ilyen például a decemberben bemutatott Omara és Háy János Amit gondolsz – az van lefestve című kötete, Grecsó Krisztián Ami elhasadt című válogatása, és persze a 2022-re megújult évtervező is már elérhető a rajongók számára.

Kiemelt kép: POKET Karácsony (Fotó: POKET Facebook)