Idén harmadszor kerül megrendezésre a Momentán Fesztivál, amely június 9. és 11. között például jubileumi RögvEsttel, Erős Antóniával és Litkai Gergellyel várja az érdeklődőket, de fontos szerephez jut majd a mesterséges intelligencia és a bűvészet is.

A huszadik előszülinapi buliként is számon tartott improvizációs összművészeti minifesztivál három napon át kínál a stand up, az újságírás, a pszichológia, a bűvészet és a jövőkutatás témaköreit boncolgató programokat. A fesztivál egyik fénypontja az idén húszéves Momentán jubileiumi RögvEst előadása, ahol a legeslegelső 2003-as produkció játékmenetét játsszák újra.

A Momentán Fesztivál egy falat impró, egy korty kultúra és egy csipet nyár. Mindez Budapest szívében, a Momentán Társulat saját színházában, az Ó utcában. A napijegyekkel az egyes napokon többféle előadáson is részt lehet venni, amelyek olyan izgalmas címmel kerültek meghirdetésre, mint például: A jövőlátó avagy Radar: A Chat GPT vajon tud improvizálni?; A játékőrült avagy A kocka el van vetve; A fake news gyártó avagy Improvizált (ál)híradó. 

Bővebb információ a programokról a Társulat honlapján.

Kiemelt kép: A Momentan Társulat (Fotó: Momentan Társulat)