A kulturális szférában tevékenykedők számára eljött a kitűnő pillanat, hogy elismerjék az őket támogató magánszemélyeket. Az Art is Business Díjra idén szeptember 30-ig adhatók be a jelölések.

A díj célja, hogy a mecenatúrában szerepet vállaló cégek és magánszemélyek kiemelésével megmutassa: a kultúra támogatása és a kulturális szereplőkkel való együttműködés rendkívül hasznos, értékteremtő, hatása pedig hosszú távra kiterjed. A forprofit mecénás kategóriában főleg a művészeti szegmenstől várják azon kiválasztottak neveit, akik támogatásukkal hozzájárultak a szektor munkájához.

A tavalyi évben az említett kategóriában az Art is Business Díjat Egri Orsolya, a Tranzit Art Café alapítója kapta, aki komoly szerepet vállal abban, hogy a fiatal művészek számára legyen egy hely, ahol megjelenhetnek a munkáik.

A jelöléseket az info@artisbusiness címre lehet küldeni egy 3000-4000 karakter terjedelmű bemutató anyaggal szeptember 30-ig. A díjakat pedig december 15-én az azonos nevű konferencián adják át a Trafóban.

Kiemelt kép: Art is Business pályázati felhívás (Fotó: Artisbusiness.hu)