Nemrég került mozikba napjaink egyik legmeghatározóbb rendezőjének, Christopher Nolan új filmje, az Oppenheimer, amely országszerte megtekinthető, azonban a filmrajongók átmenetileg beülhetnek a mester három korábbi, nagy sikerű alkotására is, ugyanis a Pannonia Movie Kft. jóvoltából korlátozott ideig újra megtekinthető lesz a filmszínházakban a Batman: Kezdődik!, A sötét lovag, valamint A sötét lovag: Felemelkedés, amikben Christian Bale főszereplésével zseniálisan és a lehető legrealisztikusabban mutatták be a DC egyik legismertebb hősét, aki Gothamben üldözi a bűnt.

A forgalmazó információi alapján a Batman-trilógia augusztus 3-tól augusztus 23-ig lesz megtekinthető négy helyszínen (Pólus mozi, GoBuda mozi, Lurdy mozi, Cinema MOM), ahol felújítva, 4K-s változatban tekinthetik meg az érdeklődők, ráadásul az egyiknél angolul, magyar felirattal. Értelemszerűen a sort a Batman: Kezdődik! nyitja, amely augusztus 3-tól 9-ig lesz látható, majd átveszi a stafétát A sötét lovag augusztus 9-től 16-ig, végül A sötét lovag: Felemelkedés augusztus 17. és 23. között zárja az élményt. 

Aki nem szeretne lemaradni róluk, az a Pólus mozi, a GoBuda mozi, a Lurdy mozi és a Cinema MOM honlapjain keresztül válthatja meg a jegyeit. 

Kiemelt kép: Christopher Nolan Batman-trilógiája (Fotó: Studio Remarkable)