A Nemzeti Színházból szerződött át a Centrál Színházba Nagy-Kálózy Eszter. A színművésznő nem volt eddig sem ismeretlen a teátrum közönsége számára, ugyanis olyan előadásokban lépett színpadra mint a Pletykafészek, a New York-i komédia, vagy a férjével, Rudolf Péterrel játszott És Rómeó és Júlia. Idei első bemutatója a Centrál második premierje, a Tökéletlenek lesz, melynek a napokban tartották meg az olvasópróbáját.

Rudolf Péter és Pokorny Lia (fotó: Horváth Judit)

„Önnel is gyakran előfordul, hogy nem emlékszik, pontosan kicsoda? Mindenesetre Claire-rel ez a helyzet: minden reggel úgy ébred, hogy az agya minden információt törölt. Szerencsére minden reggel megérkezik a férje, és elmondja, hogy a narancslét nem szereti, de a kávét igen, hogy van egy tinédzser fiuk, illetve azt, hogy ezt a beszélgetést minden reggel megismétlik. Egy nap azonban, miután a férj távozik, egy símaszkos férfi bújik elő az ágy alól” – áll az előadás színlapján.

Szikszai Rémusz a díszletterv előtt (fotó: Horváth Judit)

David-Lindsay Abbaire darabja egy fekete humorú komédia, melyben semmi sem az, aminek látszik, és senki sem az, akinek mondja magát. Az amnéziában szenvedő főszereplőt, Claire-t Pokorny Lia alakítja, a további szerepekben pedig Nagy-Kálózy Eszter, Botos Éva és Rudolf Péter is látható lesz. Az előadás rendezője Szikszai Rémusz. A Tökéletlenek bemutatója december 14-én lesz a Centrálban, a Kisszínpadon.

Szereplők: Botos Éva (Heidi), Nagy-Kálózy Eszter (Gertie), Pokorny Lia (Claire), Rada Bálint (Kenny), Rudolf Péter (Sánta férfi), Schimed Zoltán (Richard), Vári-Kovács Péter (Millet)
Stáb: Bagossy Levente (díszlettervező), Kiss Julcsi (jelmeztervező), Baráthy György (dramaturg), Barkovics Zoltán (szcenikus), Kántor Nóra (súgó és rendezőasszisztens), Csoba Adrienn (ügyelő), Szikszai Rémusz (rendező)
Bemutató: 2018. december 14.

Kiemelt kép: Horváth Judit