2024-ben egy héttel később, július 3. és 6. között kerül megrendezésre a Heineken Balaton Sound, így a diákok az érettségi és vizsgaidőszak végeztével Zamárdiban engedhetik ki a gőzt. Az első fellépők bejelentését még idénre várhatjuk, holnaptól pedig 72 órán keresztül a legjobb áron lesznek elérhetőek a jegyek.

„Idén sajnos sokan lemaradtak a számos elemében megújult és nagy sikerrel lezajlott fesztiválról, hiszen az érettségi és a vizsgaidőszak egybeesett a Sound időpontjával” – mondta Filutás Anna, a Heineken Balaton Sound projektvezetője. „A zamárdi lakosok támogató álláspontja alapján azonban a város idén úgy döntött, hogy 2024-ben már egy héttel később kezdődhet a fesztivál. Emiatt mindenképp még nagyobb érdeklődésre számítunk a hazai- és nemzetközi piacon egyaránt, hisz’ az idei fesztiválra rengeteg pozitív visszajelzés érkezett, kiemelve az elektronikus zenei műfajok változatosságát, a nagyszínpad látványvilágát, a hangulatos strand szakaszokat, vagy az általános infrastrukturális és kényelmi fejlesztéseket.”

A szervezők 2024-ben tovább növelik a Heineken Balaton Sound egyediségét adó vízparti élményeket, és a várhatóan megnövekvő érdeklődés miatt, a nagyobb helyszíneket érintő átrendezésre is számíthatunk. A közönség visszajelzése alapján új kemping szolgáltatásokat is kipróbálnak és csakúgy, mint a Szigeten – mindenki nagy megelégedésére – a mobil WC-k szerepét kizárólag vízöblítéses konténer toalettek veszik majd át.

Kiemelt kép: Hangulatfotó a tavalyi Heineken Balaton Sound-ról (Fotó: Heineken Balaton Sound)