Novemberben debütál az Orfeum revüszínházi estje, a Hollywood Revü & Show című előadás. A látványos jelmezekben fellépő profi táncosok, énekesek és színészek produkciója során a legnagyobb hollywoodi sikerfilmek zenéit élvezhetik a vendégek egy kellemes vacsora mellett.

A vacsoraszínházi műfaj azokat szólítja meg, akik a kényelmes és kompromisszumok nélküli szórakozást keresik egy-egy hosszú nap után. A látványos Hollywood Show-ban az Orfeum állandó művészei – Sári Évi, Veres Mónika Nika és Fehérvári Gábor Alfréd – mellett Jace Dean és Szentirmai Zsolt színművész is színpadra állnak majd, hogy szórakoztassák a közönséget. Az előadás a legnagyobb hollywoodi sikerfilmeket idézi meg Chaplintől napjainkig, így hallhatók lesznek például Aretha Franklin, Madonna, Sting és Whitney Houston dalai is. „A 2×45 perces előadáson elvarázsol az Ének az esőben bája, megvadít a Jailhouse Rock heves ritmusa, és ültünkben is táncra perdít a One night only disco ritmusa.” – szól a műsor leírása. Az előadás előtt az előétel, a szünetben a főétel, a produkció után pedig a desszert kerül felszolgálásra, ami lehetőséget nyújt az életek nyugodt elfogyasztására és a kellemes baráti beszélgetésekre és társalgásokra is.

Az előadás a nagy érdeklődésre tekintettel folyamatosan műsoron lesz, de ha valaki már most különleges kikapcsolódást keres Budapest szívében, annak sem kell novemberig várnia: augusztus 5-től mindenkit vár az Orfeum minőségi, élőzenés koncertekkel és frenetikus humorú vacsoraszínházi előadásokkal.

Kiemelt kép: Veres Mónika Nika, Fehérvári Gábor Alfréd és Sári Évi (Fotó: Google)