Hétfőn este exkluzív sajtóesemény keretében adták át a TRIP teljesen megújult Panoráma termét, melynek során Magács László igazgató ismertette a hajó működésének új koncepcióját, amelyben szerepet kap majd a színház, a zene, a cirkusz és a gasztronómia is. Az est során Hadnagy Gábor tengerészkapitány vezette körbe a sajtó képviselőit az eredetileg Kassa névre hallgató jármű különleges tereiben, amelyek eddig is már számos előadásnak és koncertnek adtak otthont.

Ez nem változik a jövőben sem, az igazgató ugyanis elmondta, hogy a már bevált „merlines” recepthez nyúl vissza: a hétfő a színházé, a kedd a táncé, a szerda a csendesebb, ülve is élvezhető koncerteké lesz, míg a csütörtök, a péntek és a szombat esték a bulizásról és az izgalmas zenei fellépőkről fognak szólni, vasárnap pedig a cirkusz rajongóit szólítják meg különleges programokkal.

A TRIP eddig is izgalmas színházi projekteknek biztosított helyszínt, hétfőn este például Staub Viktória, Baki Dániel és Georgita Máté Dezső lépett a hajó gyomrában található játszóhely színpadára a MIT – Az ember tragédiája rövidítve című darabban. Jövő héten Ilf Petrov Tizenkét szék című drámáját játssza majd Hegedűs D. Géza, Vecsei H. Miklós, Rába Roland, Láng Annamária és Bodóczy Zoltán, két alkalommal is.

A Panoráma terem (Fotó: TRIP)

Kiemelt kép: Magács László a megnyitón (Fotó: TRIP)