Augusztus 27-én az MVM immár hetedik alkalommal hívja életre az MVM ZENERGIA egyedülálló koncertjét, amelyen a zene, a vizuális élmény és a jótékonyság találkozik. Az idei eseménynek a budapesti Erkel Színház ad otthont.

A koncerten a klasszikus és könnyűzene, a magyar népdalok, a francia sanzonok, a jazz, a rock és a régi magyar filmslágerek világából jól ismert darabok csendülnek fel olyan előadókkal és átiratokban, amelyeket korábban még sosem hallhatott a közönség. Az egyedi hangszerelés és a zenei rendezés feladatait Szentpáli Roland többszörös nemzetközi versenygyőztes és Artisjus-díjas tubaművész, zeneszerző vállalta el. A zenei műsort fényfestés teszi idén is még emlékezetesebbé. Az este során fellép Rúzsa Magdi, Balázs János zongorista és a Concerto Budapest szimfonikus zenekar, Keller András vezényletével. A műsorvezető Bősze Ádám.

Az esemény érdekessége, hogy idén először Debrecenben, Miskolcon, Pécsen, Szegeden és Szombathelyen is élőben közvetítik a koncerteket egy óriáskivetítőn keresztül.

Kiemelt kép: Az MVM ZENERGIA koncert plakátja (Fotó: Erkel Színház)