Április 16-án Hernádi Judit és Kern András szereplésével mutatja be az Orlai Produkciós Iroda a Kalamazoo című darabot. Michelle Kholos Brooks és Kelly Younger komédiáját Sebestyén Aba állítja színpadra a Belvárosi Színházban.

Mit akarnak ezek még? – kérdeztük húszévesen, ha az idősebbek szerelméről esett szó. Pedig az ember sohasem túl öreg ahhoz, hogy fiatal legyen! Két remek humorú írónő fordulatos komédiája megmutatja, milyen a romantika az élet második felvonásában. Amikor Peg, a konzervatív madárrajongó egy ismerkedős oldalon rátalál az izgalmakat fémdetektorral kereső Irvingre, megérkezik a szerelem, első látásra. Az első randevú és a másnap reggel után a két idősödő romantikus komplikált helyzetben találja magát: a közös jövőhöz bizony még az ő korukban is fel kell nőni. Addig viszont még rengeteget lehet röhögni.

A szövegkönyvet Zöldi Gergely ültette át magyarra, az előadás látványtervezője Sós Beáta, zeneszerzője Cári Tibor. A történet két szereplőjét Kern András és Hernádi Judit alakítja, akik a Valódi hamisítvány és a Válaszfalak után ismét egymás partnerei lesznek a színpadon.

Kiemelt kép: Hernádi Judit és Kern András a Valódi hamisítvány című előadásban (Fotó: Orlai Produkciós Iroda)