A Vígszínház társulata a hagyományokhoz híven idén is megünnepli a magyar költészet napját, József Attila születésnapját. A műsoron, melynek rendezője Hegedűs D. Géza, a színház legtöbb művésze fellép majd.

Április 10-én 15 órától várja az érdeklődőket a Vígszínház a költészet napi eseményen. Ez a délután alkalmat ad arra, hogy az elhangzó versek és dalok sokasága mellett megemlékezzünk a 100 évvel ezelőtt született Nemes Nagy Ágnesről, a huszadik századi magyar irodalom egyik legfontosabb alakjáról. A költészet napi műsor rendezője Hegedűs D. Géza, a fellépő művészek: Antóci Dorottya, Bach Kata, Balázsovits Edit, Borbiczki Ferenc, Brasch Bence, Bölkény Balázs, Csapó Attila, Dino Benjamin, Dobó Enikő, Ertl Zsombor, Fesztbaum Béla, Gados Béla, Halász Judit, Hegedűs D. Géza, Hegyi Barbara, Hirtling István, Horváth Szabolcs, Igó Éva, Józan László, Karácsonyi Zoltán, Kopek Janka, Kovács Patrícia, Koos Boglárka eh., Kövesi Zsombor eh., Lukács Sándor, Majsai-Nyilas Tünde, Márkus Luca, Nagy-Kálózy Eszter, Orosz Ákos, Puzsa Patrícia, Rudolf Péter, Seress Zoltán, Stohl András, Szántó Balázs, Tar Renáta, Telekes Péter, ifj. Vidnyánszky Attila, Waskovics Andrea, Wunderlich József, Zoltán Áron és Mester Dávid.

A belépés a 2021/22-es évadra szóló bérletesek számára díjtalan, azonban regisztrációhoz kötött, amelyre április 5-ig van lehetőség a regisztracio@vigszinhaz.hu e-mail címen. Azok a nézők, akik nem rendelkeznek bérlettel, a teátrum honlapján és a Vígszínház jegypénztárában válthatják meg jegyüket. 

Kiemelt kép: Hegedűs D. Géza (Fotó: Dömölky Dániel)