Márciustól újra látható lesz a 6SZÍN-ben a Rezes Judit és Szabó Győző párkapcsolatának igaz története alapján készült Loveshake – Az élet összeráz, amely három év szünet után, az elmúlt időszak eseményeivel aktualizálva tér vissza a repertoárra.

Rezes Judit és Szabó Győző formabontó színházi duettjét 2018-ban mutatta be a Delta Produkció. A két színész párkapcsolatának igaz története összművészeti produkcióként, élő zenével és tánccal, kendőzetlen őszinteséggel és sok humorral mesél a közönségnek róluk és egyben magunkról is. A közismert színészek által megálmodott előadás valóság és fikció keserédes keveréke, szórakoztató, ironikus és gyakran fájdalmas helyzetekkel tűzdelt játék, amelynek történetei egyediek, mégis mindenki számára ismerősek. És hogy mi történt velük az elmúlt három évben? Megszületett második gyermekük, 2021-ben pedig 18 év együttlét után összeházasodtak. Szakmai- és magánéletük is tovább mélyült, érett, a cél pedig az, hogy az előadás ezekre a változásokra is reagáljon. A Loveshake – Az élet összeráz éppen ezért most új dalokkal és történetekkel, felrázva tér vissza, a színészpár történetét Enyedi Éva írta színpadra.

Az előadás koreográfusai Kurucz Sándor és az a Lehoczky György, akivel Rezes megnyerte a Szombat esti láz című televíziós táncműsort. Nem csak a tánc, de az éneklés sem hiányozhat a színész pár életéből: a történet 14 különböző műfajú és stílusú, népszerű dal köré épül, amelyeket Wagner-Puskás Péter hangszerelésében, Máthé Zsolt ehhez az előadáshoz írt dalszövegeivel, zenekari kísérettel (a zenekar tagjai: Wagner-Puskás Péter, Urbán Marcell, Kovács Norbert, Miskolczi Márk, Csizmás András) adnak elő.

A Loveshake – Az élet összeráz március 26-ától látható újra a 6SZÍN-ben.

Kiemelt kép: Rezes Judit és Szabó Győző a Loveshake című előadásban (Fotó: Horváth Judit)