A budapesti teátrumban megkezdődtek a saját produkciók előkészületei, a játszóhely a következő évadban számos új előadással várja a nézőket. Első bemutatójuk Bödőcs Tibor: Meg se kínáltak – kocsmaária című könyvének színpadi adaptációja lesz Keresztes Tamás rendezésében, Thuróczy Szabolcs szereplésével.

Három zenés előadást is láthat majd a közönség. Vajda Katalin Presser Gábor könyvéből írt zenés színpadi művét Jordán Adél, Kovács Patrícia, Falusi Mariann, Simon Kornél, Keresztes Tamás, Thuróczy Szabolcs és Kerekes József szereplésével mutatjuk be. A teátrum másik zenés ősbemutatója a Szindbád című kamaradarab lesz, melynek szereplői: Földes Eszter, Lázár Kati, Kerekes József és Schlanger András.

Műsorra tűzik továbbá Szabó Kimmel Tamás Széttépve című koncertszínházi előadását, a Veres1 Színházzal koprodukcióban állítják majd színpadra Simon Kornél rendezésében a Körfrász című vígjátékot. A darab tíz szerepét két színész: Földes Eszter és Nagy Sándor játsszák. A Meg se kínáltak előadást július 9-én Érden, július 17-én Balatonszárszón, július 24-én Veresegyházon, a Széttépvét pedig július 11-én Győrben nézheti meg a nagyérdemű.

Kiemelt kép: jótékonysági vásár a Hatszín Teátrumban