November 24-én, 21 órai kezdettel lesz látható Georges Feydeau egyik legkedveltebb bohózata, a Bolha a fülbe az M5 csatornán.

A Thália Színház 2018. december 15-én mutatta be Georges Feydeau Bolha a fülbe című bohózatát Kelemen József rendezésében. A felső-középosztálybeli Raymonde (Gubás Gabi) úgy érzi, hogy az eddig jól működő házassága romokban hever. Arra gyanakszik, hogy a férje megcsalja őt, ezért a barátnőjét, Lucienne-t (Szabó Erika) kéri meg, hogy segítsen lebuktatni. A bonyodalmak pedig itt kezdődnek, hiszen Victor-Emmanuel Chandebise-nál (Szervét Tibor) hűségesebb, odaadóbb férj nem létezik. A barátnők, a lakáj valamint annak felesége és egyéb rokonok együtt kikötnek egy hotelben, ahol legnagyobb meglepetésükre szembejön velük a férj. Vagy a londiner fiú? Mivel azt mondják, mindenkinek létezik egy hasonmása a világban. Dehogy találkozzunk is vele?

A klasszikus vígjáték főbb szerepeit Vida Péter, Pindroch Csaba, Mózes András és Nagy Viktor alakítja. Az előadás díszletét és jelmezeit Bujdosó Nóra tervezte, a zenét Furák Péter szerezte.

Kiemelt kép: Bolha a fülbe promóciós fotó (forrás: Thália Színház)