“Szemem tavában magadat látod: Mint tükröd, vagyok leghűbb barátod.”– Hamarosan érkezik az automatákba a nagysikerű POKET Zsebkönyvek legújabb verseskötete, A nevetlen, titkos gyökereknek raja erősebb, mélyebb földbe ás címmel.

Vecsei Miklós „Hasi” és csapata, ahogy az előző automatákból vásárolható olvasmányok esetében, most is törekedtek arra, hogy egy új átjárót nyissanak meg az olvasó és annak lelki világa között, ahol találkozhat önmagával olyan verseken keresztül, amik addig talán ismeretlenek voltak számára. A vers a nyugalom, a szenvedély és a legtisztább őszinteség, és talán ezek a költemények adnak majd nyelvet azoknak az érzéseknek, amikhez eddig nem találtunk szavakat – vallják a készítők.

A POKET negyedik versantológiája limitált számban április 10-től lesz kapható az automatákban, de aki nem szeretne lemaradni, előrendelésre is van lehetősége az alábbi honlapon. A kötet bemutatójára szintén április 10-én kerül sor az Akvárium Klubban, de az IRODALMI Kavalkád címet viselő, egész napos programon más meglepetésekkel is készülnek a szervezők a költészet napja alkalmából.   

Kiemelt kép: Vecsei Miklós Hasi (Fotó: Marie Claire)