A PS Produkció tizenhét éve meghatározó szereplője Magyarország nyári kulturális programkínálatának, nincs ez másképp ebben az évben sem, ugyanis visszatér idén is a Vámpírok bálja, a Sakk (Chess) és a We Will Rock You című QUEEN musical is.

Június 8-tán a Magyar Állami Operaház Erkel Színházában lesz látható két alkalommal is a We Will Rock You, a társulat este ünnepli majd a produkció jubileumi 50. előadását. Új helyszínre költözik a Vámpírok bálja című musical, június 21-én, 22-én és 23-án, összesen 5 alkalommal a Vígszínházban lesz látható. Itt is mérföldkőhöz érkezik a csapat, ugyanis szombat este ünneplik a 350. előadást. A jeles alkalom miatt Cornelius Baltus rendező is Budapestre érkezik a felújító próbákra, a produkcióban pedig számos új művész lép majd színpadra, mások mellett Dzsupin Ádám táncművész is, aki a Piros csizmák és Fekete vámpír szólista szerepeiben mutatkozik be. A Vámpírok bálja októberben is látható lesz, 5-én és 6-án, összesen négy alkalommal, ám ekkor az Erkel Színházban.  

Augusztus 17-én és 18-án a Sakk (Chess) musical két alkalommal lesz látható a Fertőrákosi Barlangszínházban, ahol a közönség átélheti a lenyűgöző előadás varázsát. A méltán népszerű musicalnek új fővárosi állandó játszóhelyét keresi a PS Produkció, a szervezők tervei szerint a következő színházi évadban a Sakk musical is új helyszínen mutatkozhat be.

A PS Produkció tizenhét éve tartó töretlen sikerének egyik kulcsa az élő zene, a kiváló hangszeres művészekhez, a kimagasló énektudású színészekhez és a legtehetségesebb táncművészekhez párosul Erkel László Kentaur lenyűgöző látványvilága, Cornelius Baltus rendezése, valamint Karen Bruce, Dennis Callahan és Túri Lajos Péter mesteri koreográfiái, és természetesen Michael Kunze kiváló szövegének nagyszerű fordítója Miklós Tibor munkája.

Kiemelt kép: Jelenet a Sakk musicalből (Fotó: PS Produkció)