Idén is lesz MÉR a Radnótiban, vagyis ismét elindul a Magvető és Radnóti csoport, 17 és 23 év közötti fiatalokat várnak a programba, akik a foglalkozásokon a Magvető Kiadónál megjelent kortárs versekkel és novellákkal ismerkedhetnek meg a drámapedagógia eszközeinek segítségével, a kreatív írás módszerével pedig maguk is alkothatnak.

Jelentkezz, ha szeretsz olvasni vagy épphogy nem olvasol eleget, ha nyitott vagy a kortárs irodalom által felvetett, jelenünket is érintő kérdésekre, ha szeretnél új és új szempontokat kapni ahhoz, hogyan lehet versekhez és novellákhoz közelíteni, ha vágysz egy otthonos közegbe, ahol önmagad lehetsz, kimondhatod, amit gondolsz, játszhatsz és beszélgethetsz kortársaid körében!

A foglalkozások időpontja és helyszíne: 2023. október 11-től december 20-ig 10 alkalom, szerdánként 16.30-tól 19.30-ig a Radnóti Színház Keres Emil Próbatermében (Andrássy út 31.). A programon való részvétel ingyenes, sőt, a kiadó jóvoltából az elolvasott könyveket a résztvevők megkapják. Jelentkezési határidő: 2023. október 6. éjfél (radnotimuhely@radnotiszinhaz.hu).

Kiemelt kép: Pillanatkép egy MÉR foglalkozásról (Fotó: Radnóti Színház)