Hazatalálsz címmel új napi sorozat indul a TV2-n. Az első és második részt január 23-án, 21 óra 5 perctől láthatják az érdeklődők a csatornán, azt követően pedig hétköznap esténként jönnek a további epizódok. 

A kitalált Farkasligeten játszódó széria történetének középpontjában három fiatal áll: két egykori intézetis fiú (Hajmási Dávid és Jaskó Bálint) ugyanabba a nőbe (Törőcsik Franciska) szeret bele, viszont tovább bonyolítja a képletet, hogy egyikük bűnöző, a másikuk pedig egy megbukott rendőr. Persze az érzelmekben gazdagon megmerítkező sorozat nem csak rájuk fókuszál, ugyanis olyan ismert arcok bukkannak fel az egyes részek során, mint Ábel Anita, Csapó Virág, Esztergályos Cecília, Jordán Tamás, Kamarás Iván, Kárász Zénó, Lékai-Kiss Ramóna, Nagy-Kálózy Eszter és Pindroch Csaba. 

A horvát Čista ljubav, azaz Pure Love című sorozat alapján készült Hazatalálsz alkotócsapatának vezetője Illés Gabriella (A Játékkészítő, Toxikoma), a TulipánTündér Produkció tulajdonosa, aki korábban éveken keresztül a TV2 kreatív vezetője volt. 

Kiemelt kép: A Hazatalálsz szereplői (Fotó: TV2)