Halász Judit, a Vígszínház művésznője idén is várja a gyerekeket és szüleiket a ma már hagyományosnak tekinthető karácsonyi koncertjére – ezúttal élő közvetítés formájában.

A Vígszínház A padlás, a Hallgatni akartam, valamint legújabb bemutatójuk, A kő online premierjét követően Halász Judit hagyományos karácsonyi koncertjét is online közvetíti. A december 6-án, 17 órakor kezdődő, Karácsonyi csiribi címet viselő különleges hangulatú koncert meglepetés lesz kicsiknek és nagyoknak: a gyerekeknek feledhetetlen élményt, a felnőtteknek pedig a legszebb gyerekkori éveket idéző nosztalgiát jelenti majd.

Halász Judit így ajánlja a nézők figyelmébe Karácsonyi csiribiri nevű koncertjét: Mit tehetnék érted? Egy téli utazásra csábítalak benneteket, de nem vonattal, nem autóval, hanem Helikofferrel! Útközben talán még Mikulással is találkozhatunk… De ez a kirándulás sok titkot is rejt magában, mert nem csak szépet és jót, de a haramia Hegyi tolvajt, vagy az iskolakerülő Sehall-Selát Dömötört is megismerhetjük, és együtt énekelhetünk róluk! Vagy Bóbita tündérről, meg Panda Maciról! És boldogan térünk majd haza, hiszen december van, és az év legszebb ünnepeit üljük!”

Kiemelt kép: Halász Judit (forrás: Vígszínház)