Az Örkény István Színház gyerekeket keres A Sötétben Látó Tündér című előadásához, Málnácska és Tökmag királyfi szerepére.

Málnácska szerepére 6-7 éves, 114 – maximum 124 cm magas, szőke és szőkésbarna hosszú hajú lányokat, Tökmag királyfi szerepére pedig ugyanilyen korú, magasságú és adottságú fiúkat keresnek. Az előadás sajátosságából adódóan fontos, hogy a gyerekek ne féljenek a sötétben. A gyerekszínészeknek a színpadon beszélniük nem kell, a lányok feladata közé a fülbesúgás, a levélírás, a műlovon ülés és Tökmag királyfi megölelése tartozik, a fiúknak fésülködnie kell, műlovon ülnie, valamint Málnácskát megölelni. A darab havonta egyszer kerül játszásra, általában szombat vagy vasárnap délelőtt. A jelentkezési határidő szeptember 7., a castingot pedig szeptember 9-én, pénteken 17 és 18 óra között tartják az Örkény Színház előcsarnokában.

Jelentkezni (egész alakos) fényképpel, a testmagasság, a gyermek és szülő nevének, a szülő email címének és telefonszámának megadásával a kanizsayzita@gmail.com email címen lehet.

Kiemelt kép: Jelenetkép A Sötétben Látó Tündér című előadásból (Fotó: Gordon Eszter)