Az elmúlt napokban derült ki, hogy több új magyar sorozat is indul 2019-ben. Balsai Móni egy alvilági történet főszereplője lesz, Tenki Réka, Borbély Alexandra és Nagy Zsolt a béranya-programról szóló szériában kaptak szerepet, miközben Koltai Róbert egy vadonatúj napi produkcióval tér vissza a tévéképernyőre. Ezek mellett pedig lehullt a lepel egy újabb széria, egy teljesen hazai fejlesztés szereposztásáról is.

A VIASAT3 idén mutatta be a 200 első randi című napi sorozatát, jövőre pedig egy heti fikciós tartalommal készülnek. Az A La Carte munkacímet viselő produkció írói között megtaláljuk Rudolf Pétert, Búss Gábor Olivért (Üvegtigris), Trunkó Bencét (Argo) és Divinyi Rékát (Csak szex és más semmi). A sorozat rendezői székében pedig az utóbbi évek legnézettebb magyar filmjeit, a Valami Amerikát, a Magyar vándort és a Kincsemet készítő Herendi Gábor foglal helyet.

Pokorny Lia a forgatáson (fotó: VIASAT3/Sághy Tímea)

Az A La Carte főbb szereplőit Gryllus Dorka, Simon Kornél, Pokorny Lia, Schmidt Sára, Klem Viktor, Száraz Dénes és Badár Sándor alakítják. A forgatások augusztus óta tartanak, a történetről azonban egyelőre nem sok konkrétumot árult el a csatorna.

Kiemelt kép: Gryllus Dorka és Simon Kornél a forgatáson (fotó: VIASAT3/Sághy Tímea)