Grecsó Zoltán koreográfus, táncpedagógus hétköznaponként 19 órától élőben tart ingyenes online táncórát a Grecsónál táncolok Facebook oldalon.

A koreográfus az új helyzetet, miszerint a táncóráknak az online térbe kellett költözniük, elkeseredés helyett új dolgok kipróbálására használja fel: „Szeretném, ha a közeljövőben beszereznétek egy Thera bandot (gumiszallag) és két masszázs labdát. Még sosem volt alkalmam az óráimon ezen eszközök használatára, de szeretném, ha ez a kivételes helyzet éppen ilyen lehetőségeket rejtegetne. Április 6-tól az órákon használjuk ezeket az eszközöket, hogy kipróbáljunk új metódusokat… Örülök, hogy együtt dolgozunk magunkon. Öröm benneteket tanítani!” – írja oldalán.

Március 30-tól pedig nem csak az este héttől kezdődő technikai órákra lehet csatlakozni. Minden hétfőn és csütörtökön az Auróra x Bánkitó Karanténfesztivál közös programjaként Élj otthonosan címmel, a testtudat fejlesztésére irányuló tréning indul Grecsó Zoltánnal. Az élő közvetítéseket az események Facebook oldalán lehet követni, amik később felkerülnek a Grecsónál táncolok oldalra is.

Kiemelt kép: Grecsó Zoltán (fotó: Dömölky Dániel)