A Thália Színház 2017 tavaszán mutatta be az olasz komédiaszerző, Carlo Goldoni cifra című, A főnök meg én meg a főnök bohózatát. A 18. században megjelent színművet a kortárs színházi élet jeles alkotója, a Radnóti Színházban bemutatott 10-zel sikert sikerre halmozó Sebestyén Aba állította színpadra Molnár Piroskával és Vida Péterrel a főszerepben.

A történet szerint Truffaldina (Vida Péter) felcsap pizzafutárnak, az első kiszállítása rögtön a tarantói maffia retteget főnöknőjéhez viszi. Szerencsétlenségére azonban a kapuban a közeli város maffiájának rettegett főnökével karambolozik. A történet pedig itt akár véget is érhetne, azonban a fordulatos cselekmény itt indul csak be igazán. Az eredetileg a Két úr szolgája címet viselő komédia egy Ponyvaregénybe oltott commedia dell’arte, egy a Keresztapával keresztezett mágikus realizmus, amelyet az alkotói mai olasz környezetbe helyeztek, így jött létre egy őrölt és kacagtató színpadi mese, ahol a mesélőre is lőnek.

Az előadásból tévéfelvétel készült, melyet október 15-én, kedden 21:50-kor az M5 tűz műsorára. A főnök meg én meg a főnök további szerepeiben Szabó Erika (Beatrice), Tóth Eszter (Clarice), Tamási Zoltán (Dr. Emilio), Mózes András (Silvio), Bán Bálint (Florindo), Fodor Annamária (Smeraldina) és Pindroch Csaba (Brighella) lép színpadra.

Kiemelt kép: Molnár Piroska és Vida Péter A főnök meg én meg a főnök imázsfotóján (fotó: Csatáry-Nagy Krisztina)