Mit jelent számomra az Orlai Produkciós Iroda bázisa, a Belvárosi Színház?

A változatosságot és a minőséget. Számomra ezek kulcsfontosságú tényezők, ha színházakról beszélgetünk. Már gyerekként is nagyon szerettem színházba járni, és szerencsére olyan családba is születtem, ahol ez rendszeres program volt. A Belvárosi Színházban az egyik kedvenc filmem alapján készült darabot, a Szív hidjait láttam először, ami olyan elementáris erővel hatott rám, hogy onnantól kezdve nem volt kérdéses számomra, hogy rendszeres látogatója leszek a teátrumnak. Már akkor éreztem azt, hogy ennek a helynek különös varázsa van, hogy itt jó lenni. Ez pedig azóta csak még inkább megerősödött. Manapság már kicsit olyan érzésem van, mintha hazajárnék ide.

Azóta, ha tehetem sokszor látogatom az előadásokat, és ma már szerintem csukott szemmel is eltalálnék a Dohány utcai épülethez. Sokat gondolkoztam azon is, hogy melyik itt látott darabot emeljem ki, de egyszerűen képtelenség választani, mert minden előadás másképp hatott rám. Bár kétség kívül a Párterápia volt az egyik nagy kedvencem, de nagyon szeretem a Budapest, te! című zenés darabot, illetve a Szabó Máté által rendezett Férjek és feleségeket is. Őszintén ide mindig szívesen jövök, mert tudom, a magas színvonalú produkciókon túl mindig egy nagyon kedves és segítőkész személyzet vár, akik tényleg mindent megtesznek azért, hogy a közönség jól érezhesse magát. Számomra ez egy nagyon nagy plusz pont.

Épp ezért meleg szívvel ajánlom, hogy bátran szemezgessetek a repertoár kínálatából és gyertek ti is a Belvárosi Színházba!

Kiemelt kép: Gőgh Brigitta a Belvárosi Színházban (Fotó: Gádoros Márk)