Az utolsó influenszerek olyan televíziós legendákról szól, akik meghatározták a 60-es, 70-es és 80-as évek internet előtti világát, munkásságuk folyamatosan alakította az akkori közízlést és közbeszédet, vagyis lényegében ők voltak az első influenszerek Magyarországon. A tíz részt felölelő első évadban olyan ismerős arcokat láthattunk, mint Vitray Tamás, Szinetár Miklós és Rózsa György, a most elrajtolt második szezon epizódjaiban pedig újabb illusztris vendégek bukkannak fel. 

Az AMC Mikro alkalmazáson és a Spektrum YouTube csatornáján követhető sorozat folytatása csütörtökönként jelentkezik, és olyan legendákat láthatunk és hallhatunk benne, mint Egri János, Gálvölgyi János, Kertész Zsuzsa, Vass István Zoltán, Dévényi Tibor, Fehér Anna, Vágó István, Kaplár F. József, Kondor Katalin és Kovács P. József. Természetesen a meghívottak beszélnek a legnépszerűbb műsoraikról is, így akik szerették az Elmebajnokságot, a Szomszédokat, a Három kívánságot vagy a Legyen Ön is milliomost, azok megtalálhatják majd a számításaikat Az utolsó influenszerekkel.

A történeteket és visszaemlékezéseket továbbra is a népszerű YouTuber, Trunk Tamás DABLTY fogja infografikák segítségével befogadhatóbbá tenni a fiatalabb generációk számára. 

Kiemelt kép: Gálvölgyi János Az első influenszerek című műsorban (Fotó: AMC)