December 10-én, szombaton Múlt-Jelen-Jövő címmel ad gálakoncertet a 50. születésnapját ünneplő Marczibányi Téri Művelődési Központ.

1972. december 9-én nyitotta meg kapuit a jelenleg Marczibányi Téri Művelődési Központ néven ismert kulturális intézmény, ahol az elmúlt 50 évben a közösségépítés, az innováció és a minőség volt a hívószó. December 10-én nagyszabású gálával ünneplik a félszázadik születésnapot, ahol az elmúlt ötven év néhány ikonikus szereplője és alkotója köszönti a közönséget, így állítva emléket a múltnak, és indítják el a jövőt – a következő 50 évet.

Az esten közreműködik a Kaláka, Vándor Ágnes, Réz András, Másik János, Kaposi László, Lipták Ildikó, Kozma András, Barabás Kis Zoltán, Czigány György, Novák Eszter, Kerényi Róbert és a Guzsalyas zenészei, M. Dietrich Helga, Eckhardt Gábor, Quintus Konrád, Antalffy Péter, Földessy Margit, Kovács Gerzson Péter, Lőrinszki Attila, a Momentán Társulat, Berki Tamás, Sárik Péter, továbbá a Marczi egykori és jelenlegi munkatársai és barátai.

A 10 000 Ft-os belépődíj magában foglalja a gálaesten és az ünnepi fogadáson való részvételt is.

Kiemelt kép: Marczibányi Téri Művelődési Központ (Fotó: Róka László/MTI)