2019 októberében indította útjára a Pagony Kiadó és a Jurányi Ház a Hab a tortán! sorozatot, amelynek keretében minden hónapban más-más színészpáros szórakoztatja a kicsiket. Elsőként Jordán Adél és Keresztes Tamás meséltek a kicsiknek, őket pedig olyan párok követették, mint Pető Kata és Porogi Ádám, Verebes Linda és Pindroch Csaba, Szintetár Dóra és Makranczi Zalán, Rezes Judit és Szabó Győző, Pálos Hanna és Kovács D. Dániel, valamint Mórocz Adrienn és Kovács Lehel. Most pedig Tenki Dalmán és Georgita Máté Dezsőn a sor, hogy mesélésükkel elvarázsolják a kicsiket május 15-én.

Melyik gyermekkel nem fordult még elő, hogy nem pakolta le maga után a játékait, vagy a ruháit, hogy semmi kedve nem volt a szülei uncsi barátainak köszönni vagy éppen jobban szeretett volna benyomni egy tábla csokit, vagy gumicukit, mint az ebédet? A hisztis királykisasszony című zenés, interaktív mesedarabban Boldizsár király bizony nem nézi jó szemmel kislánya viselkedését és elküldi szerencsét próbálni. A nézők most vele tarthatnak ebben a kalandban az Óperenciás-tengeren túlra! Lesznek tündérek, lidércek, ördögök, hippogriffek és még az is előfordulhat, hogy egy kutyus is a nyomukba szegődik. Az előadás után kézműveskedés, színező és olvasó kuckó, valamint könyvvásár is várja az érdelődőket.

A programsorozat a Mastercard támogatásával valósul meg, így a  Mastercard Priceless Specials kedvezményprogram teljes jogú regisztrált tagjai elővételben vehetik meg jegyeiket. 

Kiemelt kép: Tenki Dalmá és Georgita Máté Dezső (Fotó: Magyar Színházi Társaság)