A Magyarország Érdemes Művésze díjjal kitüntetett Román Sándor igazi multitalentum: táncművész, koreográfus, színházi rendező, az ExperiDance Tánctársulat egyik alapítója és művészeti vezetője, valamint a RaM Colosseum igazgatója is egyben. Sokoldalúságát következő darabja is tükrözi, ugyanis a Fun Fiction egy klasszikusnak számító történetet gondol újra egy hatalmas adag humorral nyakon öntve, továbbá látványos táncokkal színesítve. 

A Fun Fiction középpontjában egy életművész áll, egy jóvágású és a nők fejét könnyedén elcsavaró playboy, aki nem csupán a ruhájuktól, de az értékeiktől – leginkább drága ékköveiktől – is szívesen megszabadítja a gazdag hölgyeket. Sármőrünk mestere az eleganciának és furfangosságát kihasználva igyekszik mindig egy lépéssel mások előtt járni, csakhogy nem számolt egy kétbalkezes nyomozóval, aki ügyetlenül bár, de mindent megtesz azért, hogy elkapja a tolvajt. 

A Román Sándor Entertainment produkciója november és december folyamán látható a Klebelsberg Kultúrkúria színháztermében, jegyek még kaphatók. 

Kiemelt kép: Román Sándor (Fotó: Klebelsberg Kultúrkúria)