Novembertől a felnőttek számára is megnyitja kapuit a Radnóti Színház drámapedagógiai műhelye, ahol kreatív foglalkozások keretein belül, a színház módszereit használva a résztvevők egy közösségi alkotófolyamat részévé válhatnak.

Az előadásokon keresztül sok embert megszólítunk, társadalmi párbeszédet, együtt gondolkodást indítva el; mert játszani felnőttként is jó!” – szól a RIM felhívása. A foglalkozások hetente lesznek megtartva, ahol először a csoport tagjai megismerkedhetnek egymással kreatív játékok segítségével, majd közösen egy részvételi színházi előadást hoznak létre, amelyet az évad végén a Radnóti Tesla Laborban adhatnak elő. A heti találkozások által a résztvevők olyan közösségi és alkotói élményhez juthatnak, amely feltöltődést és kikapcsolódást biztosít a mindennapokban. „Vélemények találkozhatnak, gondolatok épülhetnek, maradandó élmények születhetnek.”

A foglalkozásokra két turnusban kerül sor: az első félév november 2. és december 14. között, a második félév pedig január 18. és május 10. között lesz, minden héten hétfő este 18:00 és 21:00 óra között a Radnóti Miklós Színház Keres Emil Próbatermében, a Radnóti Tesla Laborban, illetve a Zoom online terében. Jelentkezni a radnotimuhely@radnotiszinhaz.hu email címen lehet október 23-ig. A jelentkezés menetéről és az ehhez szükséges feltételekről és feladatokról a Radnóti Miklós Színház weboldalán lehet tájékozódni.

Kiemelt kép: A Radnóti Színház épülete (Fotó: est.hu)